ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Βασική μέριμνα των Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας αποτελεί η συμπόρευση και η συνεργασία με όλους τους δραστήριους φορείς που υπηρετούν τον πολιτισμό είτε στην Νάουσα είτε και εκτός αυτής. Για μας είναι πεποίθηση ότι για την ανάδειξη της ιστορικής φυσιογνωμίας και του πολιτιστικού αποθέματος της Νάουσας και της περιοχής της δεν περισσεύει κανείς. Γι' αυτό μέσα στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του συλλόγου είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε:

  • Με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας για την ψηφιοποίηση και παρουσίαση του πρώτου αρχειακού τεκμηρίου, των Πρακτικών του αθλητικού συλλόγου "Ακρίτας", καθώς και για την ψηφιοποίηση αρχειακών εγγράφων μεγάλου μεγέθους.
  • Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκοχωρίου «Άρκτος» και την Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ημαθίας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νεράιδες και Κρήνες του χωριού
  • Με την Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ημαθίας για την παρουσίαση του 37ου τεύχους των Χρονικών Ιστορίας και Πολιτισμού Ημαθίας
  • Με το 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας, το Λάππειο 1ο Γυμνάσιο Νάουσας και τα Δημοτικά Σχολεία 1ο-2ο και 4ο Νάουσας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηφιοποίησης σχολικών αρχείων και ανάπτυξης αρχειακής συνείδησης μεταξύ των μαθητών.
  • Με την Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας για τον κύκλο διαλέξεων 2020-2021.

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας

Newsletter